Mar 25, 2011

xnak menangis aci x?

1:18 AM
reactions 
sedar x sedar kejap je masa berlalu . dah masuk 25hb. 25hb tu. 25hb ok!

oh alangkah bestnye perasaanku. lagi2 bila dapat tahu family semua nak datang jemput kat klia lusa, insyaAllah. bila imagine je dah cukup untuk aku terharu dan macam nak mengalir air mata ni. sayu tau x. oh why la aku ni senang nk kuarkan air mata niiiiii.

pastu pulak bila pk2, tinggal malam ni je tdo ngan kouhai2 kesayangan ni. oh dem hati dah terusik sket nih. ok cool tarik nafas jap. skang dorang sumer ngah tidur tu haaaa. bentang futon ramai2. i will sure miss this moment , n will keep it in my heart forever. bising2 kat bilik ni. sanggup lah korang nak layan sempai mu y banyak songeh, banyak mulut nih. pagi2 bangun berebut laptop, lagi2 pas sorg tu naik atas. hahaha. pastu nanti bising2 je kejenya. hari2 duk cakap nk tengok2 cte smpai malam2, last2 semua tdo je. pastu pulak nak tengok nye cte hantu la, seram la, ganas la, sah2 la kakakmu ni x terjangka penangannya kalo tgk cte hantu. belum kua music seram dah jerit2 pe kes kan. tapi xpe, saje je tu, nak buat korang teringat nanti. kalo tgk cte seram mesti teringat. ke x ingat? lega? plis la ingat haha

haihhhh cmne nanti ni. xnk la nanges time nk gerak kang. tapi tipu lah. kompem nanges kang. nk g giri2 lah. xpon korang hantar je pastu blah awl2 xyah tgu skalik. ke xnk hantar terus? haha sedey siot. tu aku y meraung sorg2. omg, xleyh nk imagine kompem aku nanges tersedu2 kat lam tren nanti. uwaaaaa cmne ni. ish mata dah basah2 sket nih. ish xleyh jadik!

adat pertemuan ada perpisahan. ceh ayat xnk best bersastera lagi ke?

alah berpisah kejap je kan insyaAllah. nanti korang balik malaysia roger2 la. ade rezeki da keje kat selangor i p jemput kt klia. berangan jap haha. eh tetibe rs dah mcm ucapan je ni ape ke hal ntah.

sambung esok lah pulak.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting