Mar 22, 2011

macam mana nak cantik berseri niiii :(

11:13 PM
reactions 
lagi dua minit nak masuk 23rd march, tarikh yang aku tunggu2. 4tahun aku tunggu. tarikh keramat. tarikh bersejarah. kalau sebelum2 ni duk pergi tengok orang lain je pada tarikh ni, tapi akhirnya dengan izin Allah, dengan rahmat Allah aku dapat menghadirkan diri pada majlis esok hari sebagai orang yang diraikan, bukan meraikan. :) 

esok merupakan my graduation day. 

tapi kenapa boleh ada depan laptop lagi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? padahal semalam tdo 3jam je sebab sibuk bergosip. maka malam ni sangat2 la penat x terkira. sebabnya after 3hours tdo yang xtahu lena ke x, bangun pagi2 kol 8 nak pergi setelkan pasal visa kat imigresen. then pukul 10 pagi gerak pergi skijam , nak teman family kawan2 aku ni nak main salji katanya hehe. then pukul 430 mcm tu gerak pergi taikukan lak. main badminton. uwah bersenam bukan main lagi kan. lepas tu singgah pasaraya youth jap then balik rumah.

after mandi2, solat, makan dinner simple tapi sedap , tunggu makanan hadam kejap then pukul 10 malam dah merangkak masuk lam selimut. masa ni mata memang xmampu nak bukak dah. kejap je letak kepala atas bantal terus terlelap kot. x sempat nak fikir untuk mimpi indah2.

then tetiba terjaga sebab dengar lagu "today was a fairytale". its from my handphone yang jauh di hujung penjuru sebab tgh charge. bangun la balik. after siap cakap, dah bagi apa yang my fren mintak then guling2 balik lam selimut. 

guling punya guling mata ni xnak lelap. segar bugar ok. grrrrrrrrrrrrr tensen. pusing kiri dah, kanan dah, terlentang dah semua dah try, selubung satu badan pun dah. then tetiba keitai (handphone) menyala2 tanda ada call nak masuk. ada lagi?? another fren called me sebab nak tanya pasal esok jugak. pastu bila letak phone tengok jam dah pukul 11 lebih. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. nak nanges.

pusing lagi kiri kanan. last2 bangun. pergi check pintu, masuk toilet, bukak laptop n now im here. blogging!

esok kalau mata aku lebam memang nak kena la 2orang mamat yang call aku tadiiiiiiiiiiiiiiii! dush!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting