Mar 13, 2011

update : Gempa Bumi dan tsunami

1:44 PM
reactions 
ni semua aku cilok daripada twitter ngan facebook status je. malas dah nak menaip. dengar berita banyak2 pon pening dah.
sape nak update secara langsung follow my twitter ; ckynwan 
insyaAllah yang mana sempat update memang direct terus ke twitter dan facebook. so kalau follow twitter dapat lah update.

 13march , 2:44 PM

p/s ; insyaAllah semua update y direct dr twitter ak n facebook adalah direct y dga dr tv jepun. NHK, JNN HBA1 ect. dan y aku RT tu drpd member2 y insyaAllh dorg pon amek drpd tv nye news jugak. then tambah dgn news dr japantimes ect. pesanan dr member dr malaysia, kebanyakan berita di malaysia melebih2 compare to news kat sini. so baiklah tgk direct update dr org2 yang kat jepun. tu tak termasuk lagi dengan orang2 y x bereperikemanusiaan y masih lagi nak melawak di saat2 genting macam ni.

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting