Mar 9, 2011

pecah kepala

4:04 PM
reactions 
hai hai hai.
nampak tak timer kat atas tuh. lagi 17 hari nak smpai kuala lumpur. insyaAllah kalau xde aral melintang dah boleh balik for good this 26march. weehoooooooo seronoksnyaaaaa.

so seperti biasala kalau dah namanya balik kampung ni mestilah nak kena pening2 kepala sket. baaaaaaaaaaaaaaaaanyak sangat y aku ni gemar pk. haha sampai xleyh2 tdo selagi xsetel.

SOUVENIR
ni adalah perkara wajib. macam mana sengkek sekalipun, poket seluar dah koyak2 duit pun xleyh nk isi tapi souvenir adalah super duper penting. xkesah la kan mahal ke murah janji bwk balik. kalau xde omiyage aku pon xsampai hati nak balik kang haha. so skang ni ngah mencari souvenir lah untuk family. sorry to say lah my family is my priority. ape2 hal setel abah ma adik2 beradik dulu. sedara mara belakang citer lah dulu. so far utk adik beradik dah setel. dah jumpe brg. cuma utk abah je belum nih.

PAKAIAN
ni lagi satu pening kepala. haha aku ni kalau boleh pakai baju cantik2 pada hari2 istimewa memang lah sgt best. rs semangat tu luar biasa sket. mood pon ok je hehe. so skang ni pening2 nak pakai baju ape nk balik kang. uihhh susah bebenor. kejap nk pakai comel2, kejap nk pakai y sempoi2, kejap  nk pakai y nampak elegance sket. dah bile nk selesainye? haha nasib baik la baju utk graduation day dah setel. kalo x maunye rambut kembang mcm elbert einstein haha

BIL
sebelum balik ni banyak la hal y perlu diselesaikan. contoh macam urusan kua rumah, card credit, bil2 rumah. skang ni yang lain2 dah setel cuma tinggal bil letrik, bil telefon, nak cancel card credit. bahagian bil2 ni je la kot y tinggal. asik lupaaaaa je.haihhhh

LAIN-LAIN
dan yang selebihnya adalah hal yang berkaitan AP, mintak balik duit dari seikyou, duit houken rumah, duit oven ehem2, setelkan visa, beli tiket tren, pos luggage ke airport yang ni adalah hal yang perlu diselesaikan after graduation day.

DI MALAYSIA
ok insyaAllah kalau dah sampai malaysia, ade pulak hal2 yang perlu diselesaikan sebelum mula keje di Penang. antaranya ialah selesaikan lesen yang x abes2,  job fair di mid  valley. erm tu je kot. 

selagi segala2nya belom setel selagi tuh lah duk bermain2 lam otak ni .walaupun lambat lagi sampai masanya tapi xleyh nak buang dari lam otak ni. haihhhhh. sabar aje lah.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting