Feb 17, 2012

kegemaran/ kesukaan/ favourite?

6:13 PM
reactions 
Assalamualaikum!

Aku adalah manusia yang tidak mempunyai specific kesukaan / kegemaran / favourite. ala macam contoh kecik2 time sekolah dulu isi biodata kan.. ada minuman kegemanarn, makanan kegemaran, warna kegemaran, artis kegemaran, bla bla bla.....

Dari memula start tulis sampai ke bila kali terakhir of cos la aku tulis benda sama tapi bila aku fikir2, aku xde la suka sangat ,xde la suka gila-gila ke apa. macam sesetengah orang suka sampai setengah mati kan. minat band k-pop sampai beli cd, hafal semua lagu lam album, minat ct nurhaliza beli cd,tampal gambar,poster...minat twilight sampai beli buku,beli cd ori bla bla bla...

Tapi aku xde obses macam tu....kot. cuma aku lebih kepada umum. contoh macam suka cte jepun ke korea?of cos la korea sebab mamat hensem cute comel bla3 tp xde specific la pulak pelakon mana. janji cte tu layan. suka makanan melayu ke western ke cina ke...haaa y umum cmtu je aku tau nak bezakan kegemaran aku.nakmasuk secara detail xleyh.xreti

pastu kalau suke tu ikut zaman. macam sesetengah orang suka band DBSK contohnya. dr awal smpai abes DBSK aje la kan. aku pulak ikut lagu y keluar time tu,kalau aku tertarik ngan lagu tu,aku suke la. xkesah band mana, artis mana, janji aku layan. pastu kalau kuar lagu baru len yang best,aku minat y tu pulak.

So....





Day 5 - A picture of your favorite movie











sebab aku tak tengok lagi underworld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sebab aku serius takleyh nak recall balik movie y best2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
enough said.
bai

p/s : sorry introduction aku berjela. korang nak marah,ade aku kesah?
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting