Feb 21, 2012

My dream car

8:41 PM
reactions 
Assalamualaikum! :)

Tetiba kan,baru perasan yang 100 challenges ni mcm buat entry syok sendiri aje. mana tak nye, bila dah buat sampai 4-5 posts baru perasan sumer pasal gambar.gambar.gambar. gambar sendiri lak tu. gedik gila kan!!!

I tak suke tau entry syok2 sendiri ni tapi nak wt cane,dah start xleyh patah balik hak2. eh sukati la kan. aku duk kat umah xde ape yang boleh dibuat. sebelum start keje kan.ewahhhhhh. yakin je boleh dapat keje tu. xpe2, aku bersabar tunggu sampai 23hb ni. kalau ada rezeki,insyaAllah ada la job utk aku hihi.

sooooooooooooooooooooooooo, harini nak tempek gambar  ni pulak lah hehe. 


Day 9 - A picture of your dream car

p/s : tetiba rs mcm x cantik ponnn
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting