Feb 15, 2012

hoorayyyyyyyyyyyyy!

11:08 PM
reactions 
Assalamualaikum!!

hehehe

perasan tak? plis la perasan sekarang! hahahaha

act baru je siap geledah HTML layout blog ngan incik suami td hik2.dan akhirnya berjaya jugak lah ubah y mana nak ubah. ni layout lama y aku jumpa kt website ape ntah lupa. 


apa y berubah?

1. gambar header

gambar lama
so aku tukar gambar tunmpak lagi comel hak2. tetiba terfikir nak je tukar ke kartun muslimah y comel. tp cari2 kat google belumada y berkenan. nantilah aku try lagi esok2 ke

2. body layout


layout lama ada 2 sidebar. so content aku jadik sempit. so harini godek sana sini ubah nombor sana sini dengan bantuan incik suami hik2, maka dapatlah hilangkan sidebar 1,dan jugak content pon makin besar.

ada lagi y nak ubah. warna tulisan mcm xnampak sangat kan.nanti lah. ni pun macam nk meroyan dah gembira hak2



 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting