Feb 13, 2012

yatta..yatta..yattaaaaaaaa!!!!

7:39 AM
reactions 
Assalamualaikum! 

hehehehehehehehehehehehehehehe...

selamat pagi! :) mulakan hari dengan senyuman okeh..

alkesahnye, sejak 2,3hari ni saya sangat gembira. sebabnye.....

aritu pergi jusco ngan interview bawak kete hubby sorang2. SORANG2 okayhhhhh!!! pastu isi minyak sendiri. ok pembetulan, pakcik kt stesen minyak y isi. tapi berjaya sampai kat stesen minyak tu dah kira heaven! hahahahaha. glabah tak glabah...sblomsmpai punya la duk ingat2.

"ok,nanti kena kunci pintu kete ms nk g bayar dwet. eh tapi kalau kunci bila nk isi minyak kena bukak blk la ek..kalo tak cmne nk bukak pintu tangki minyak?"

lam hati dupdapdupdap Allah sahaja yang tahu.pasang ekon pon berpeluh2. bila smpai kat stesen minyak betul2 nampak satu kosong. time ni x nampak dah hijau ke kuning, janji dapat haha. hubby pesan suh isi kuning. bilakompem xlanggar tepi, laju2 turun amek wallet nak g bayar duit. da separuh jalan br teringat, kete xkunci,kunci pon tinggal kt dalam.free2 je bg can org bwk lari kete.haihhhhhhhh

pastu ngan sesat jalan nye nak g interview. kat jalan besar pulak tu.menggelabah cr jalan nk pusing balik. nasib baik betol tpt uturn.kalo x dah ke bandar mana aku smpai.entah masuk highway mana2. 

otw balik, terlepas bulatan. menggelupur nak patah balik. makin berpinar mata bila jumpa lagi satu bulatan. dah pukul bape aku nak amek ni??why la shah alam ni byk sgt bulatan 

tapi, satu kepuasan bila akhirnya sampai kat rumah setelah sesat!!!!!! syukur sangat2. 

and lagi satu, dah dapat check dr  nuffnang. duit tak la seberapa tapi ada la duit poket tambahan hihihi

maka, saya bangga dgn diri sendiri.hak2.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting