Feb 6, 2012

perghhh ombak rindu pon ak tak nanges bebbbbb!

11:13 AM
reactions 
Assalamualaikum! Dan salam sejahtera :)

alkesahnye, semalam pergi jusco layan movie. dan aku menanges tersedu2 dalam wayang. eh xde la tersedu2 pon, cuma air mata tu termenitik jugak lah. eh x menitik,memang mengalir2 dengan perlahan2. memang sadis. oh jap2, sebelum ada yang wat serkap jarang tuduh melulu,baik ak gtau cepat2. eh bukan tuduh, teka lagi sesuai lah. 

mesti ada yang ingat aku tengok cter azura kan? yelah, aku br je follow neelofa tu,ada ajeorg duk twit cakap cter neelofa best. so smalam, bosan sangat aku beranikan diri tengok cte azura kat wayang. mmg dah excited abes. yela, neelofa kan muka baru. hot pulak tu. so nk tgk la dia berlakon cmne. tp...cte die bese je la.


so cte apa y buat aku nanges? hihi. sebenarnye ms kua tu xpk pon nk tgk cte ape sebab hubby y smangat nk tgk 2 cte katanya. gila x gila kan haha. nk tgk underworld ada y 3D je. mcm xbest je. ngan sakit mata lagi, pening lagi. so xtgk. y tinggal sumer cte y xbest2. so last2 tgk viral factor. sebab cte lawan2. aku excited la hihi. and mamat tu sangat cool gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa! of cos la mamat y jahat tu hensem! huihhhhhh kakkoiiiiii.


tapi di saat2 akhir cte tu sangat la sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. aku nanges beb. aku yang brutal ni pon nanges beb!! sedih xsedih cte tu haaaaaa. eh sejak bila aku  brutal? aku kan ayu je hak2. ni sumer gara2 novel cinta 3suku lani.sket2 iman brutal y comel. haihhhh.

k,dah 2hari aku amek masa nak karang post ni tapi satu hape pon tarakkkkkkkkkkkk! idea hilang! hilang! momentum sudah merundum! ceit! chalo betteh
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting