Feb 15, 2012

i miss those places

5:35 PM
reactions 
*amaran awal : post ini penuh dgn gambar y menggamit kenangan silam.ahakz

eiheji

wakigatake, 1st time snobod

1st time esketing kt jepun


toyama taikai..kanaaa



kyoumizudera

awl2 snobod xreti lagi.duduk pon jadi lah

wiyh mama mixot. izumi kot




kyoto


















mampu letak ni je. ni pun random pilih satu gambar lam setiap folder. aduhai rindu sungguh zaman itu. when we did almost everything together. doraibu here and there. rindu mahu kembali ke zaman itu. rindu serindu-nya..namun apa daya..orang tak sudiiii...eh dah keluar lagu pulak hak2

Day 3 - A picture of you and your friends out somewhere


yeah..a picture lah sangat! biarlah,suka hati aku lah kan hak2.actually td browsing all pics from my HD. banyak sungguh gambarnye. dulu aku gila dengan gambar. xdela minat y secara mendalam nak amek gambar cantik2, edit2 bagai. tp just suka amek gambar banyak2, pastu masuk blog, edit sket2 masuk facebook. kadang2 tu sanggup balik2 je bukak kom upload gamba terus. macam satu kepuasan pulak. 

tapi skang dah x mcm dulu. since kamera gabak pon dah bagi adik. pastu dah bersuami pulak. manala nak ada can jalan2 mcm dulu. plus ongkos nye kurang haha. aku kan surirumah sepenuh masa skang. xpe2, nanti dah ada keje nak plan pelan2. banyak sebenarnya impian aku y belum dilaksanakan. wait n see

p/s: mungkin akan ada part 2...hihihi
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting