Jan 25, 2011

ada orang terasa nampaknya.....

12:58 PM
reactions 
seperti yang aku cakap dalam entri sebelum ni, aku agak sibuk sekarang. tapi mungkin ada jugak segelintir orang yang pelik bin ajaib sebab busy2 pon sempat jugak kan nak tulis blog. yes, memang aku amek dan curi kesempatan ruang dan waktu yang ada untuk bagitahu, untuk tulis perkembangan aku kat sini dekat blog aku ni. kenapa? penting sangat ke nak bagitahu semua orang apa kau buat dekat blog? 
penting bagi aku tapi aku bukan tulis nak bagi semua orang baca, ku tulis sebab ada orang yang rapat dengan aku akan baca. aku tulis untuk dorang baca. macam family aku, kawan aku. tapi kalau semua orang nak baca pun aku xkesah. xnak baca lagi la aku xkesah kan.

keadaan aku sekarang ni memang agak susah untuk aku sentiasa contact semua orang, maksud aku yang jauh2. samada family atau kawan kat malaysia mahupun kawan kat nihon ni.sekarang saat genting sket. aku sekarang guna 3 komputer nak buat simulation. satu laptop buruk dah nazak nak buat slide untuk final presentation. lagi 2minggu aku nak present, result nak kena dapatkan as soon as possible. tdo pon xtenang. makan je kenyang.

saikin datang lab pon kadang2 ingat kadang lupa je nak bukak ym, nak bukak twitter. kena pulak ngan komputer lembab sebab ngah buat simulation, memang xdapat bukak. dalam kepala otak aku sekarang ni fikir pasal fyp je. xsempat dah nak pk pasal hal lain. 

so kalau ada sesiapa yang terasa kat luar sana cakap aku ni sombong la, xnak contact la, nak lupakan member ke apa..aku mintak maaf2 sangat2. cuma aku harap semua orang memahami situasi aku sekarang. sikittttttt je lagi. insyaAllah pertengahan bulan 2 everything akan setel. blog semua orang pon aku dah xterjah. tgk la traffik aku xsampai 10 kot sehari skang. BE aku semua dah hilang. tapi aku dah xdaya nak pk semua tu. yang aku pk aku nak balik malaysia. so pahamilah daku ye semua org. i lap u all lah. muah2
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting