Jan 2, 2011

nak masuk top 20 jugakk!

1:46 PM
reactions 
erm..erm... cmne nak cakap ek. eh cmne nk tulis ek. satu malam aku termenung nak tulis ke x. kalau tak tulis kang, kompem2 la aku kena tendang. tapi bila tulis cmni nampak cm desperate lak. malu nye! malu! malu! oh malunye saya. 

tapi xpe lah, disebabkan aku teruja sangat kan nak masuk top 20, so tebalkan muka ngan salji tulis jugak. 

meh sini nak bercerita. suatu ketika dulu, ada orang ajak aku g lompat2. kalau lompat paling best menang hadiah. so dengan muka tak malunya aku pun masuk lah jugak saat2 akhir tu. post kat {sini}. lompatan yang aku pertaruhkankan ialah muka tak malu yang ni.

LOMPAT SAMPAI LEBAM

tup2, semalam aku dapat feedback dari penganjur cakap aku terpilih masuk dalam senarai top 50 daripada 184 penyertaan. fullamakkkkkkkk. gembira beb! hahaha gelak guling2 sorang2 dah smalam. *ok tipu aje. so apa yang perlu aku buat?

dalam masa seminggu ni akan diadakan undian untuk memilih top 20. sebab tu la aku gedik2 tulis post ni. supaya korang yang sayang aku undi aku masuk top 20. cepat undi aku! kata sayang aku kan. xpe, xsayang aku pon xpe, just undi je hahaha

nak harapkan menang tu jauh sekali lah sebab after masuk top 20, barulah akan diadili oleh 4 prang pengadil! kalau sorang boleh lah jugak aku bodek, rasuah2 ajak makan sushi ke haha. kalau 4orang maunye kopak gak la nak belanja kan.kot2 la masing2 selera macam hantu =P hehehe gurau je  bos!

so marilah undi aku di sini! FFTF 047 cKyN WaN jangan salah undi weyh dah la kekekeke
fullamakkkkkk dah ramai y vote, xde lagi org vote aku nih cmne nk masuk top 20! hahaha
ok, sila pergi vote NAU!


babai
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting