Jan 10, 2011

hirup angin segar sampai salji masuk lam hidung

2:01 AM
reactions 
harini hisashiburini aku keluar dari rumah pergi jalan2, have fun, lepak2, borak2, main2 game, berpurikura. yes, lama dah kot duk berkurung lam umah nih. sejokkkkkkk! so harini kua la. mula2 pergi makan2 kat saizer. lama sungguh aku tak makan 小エビカクテルサラダ. <-- ntah betol ke tidak ejaan tu haha. makan.makan.makan.borak.borak.borak.

banyak lah jugak  borak. then salji makin lama makin lebat. aku perangai macam biasalah kan, jakun macam 1sttime tengok salji je haha.

pastu sepanjang perjalanan tu cuak je, mana taknye. trauma. dulu pergi main snowboard kereta berpusing2 sikit je lagi nak masuk gaung. mana aku tak trauma kan? so tadi tu memang doa banyak2 lam hati. kussss semangat.

dah borak 2,3 jam kami menghala ke game center. 1game 100yen. main lah sampai duit habes kan. pastu main game tembak2 lam kapal lanun, jerit sampai nak tercabut anak tekak. siapa kenal aku tu tau lah cmne gayanya kalau main game. mulut xreti nak diam2 hihi

pastu men game ketuk2.game tembak2. dan last skalik berpurikura. jepun sangat terkenal dengan mesin purikura. sekali main 300yen. murah la nak compare ngan malaysia tu kan hehehe

p/s : tetibe keitai buat hal xleyh nak upload gambar best tadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! tensen lah oi!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting