Jan 8, 2011

keputusan pemenang GA.

8:53 PM
reactions 
ok setelah berhempas pulas menerjah mana2 entri yang aku belum terjah, maka dengan ini aku pun dah dapat lah pemenangnya. tapi aku nak tukar sikit lah. jangan risau. pemenang masih lagi ada 3. tapi aku nak tukar. 2 pemenang kategori referrer tertinggi akan dapat hadiah dari sponsor blogger akma. manakala pemenang lucky number aku yang bagi. hadiah simple2 je lah tapinye. jangan la berangan lebih2 ye ehehehe tapi aku tengah pening lagi, nak tambah satu lagi pemenang ke x. sebab aku ngah baik hati. haha sebab programming aku dah betul akhirnya. Alhamdulillah.

so nak tahu pemenang ke x? haha . aku malas nak  berbasa-basi so pemenang bagi kategori 1 : iaitu menerusi pemilihan lucky number jatuh kepada :


pemenang kategori referrer tertinggi menerusi link ialah

pemenang kategori referrer kedua ialah

dan sebab aku baik hati aku pilih lagi sorang pemenang menerusi lucky number. 


so, kepada semua pemenang sila emailkan alamat anda semua kepada saya di : xboxx_blinx[at]yahoo[dot]com
kalau malas nak email tinggal lam ruangan komen pon xpe kalau kamu semua tak kisah.
tahniah!
siapa nak join GA lagi angkat tangan!!!! ahahaha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting