Jan 8, 2011

mengejar misi rahsia la konon-konon

1:33 PM
reactions 
entah apa yang dikejar pon aku tak tahu lah kan. haha. act start drpd haritu aku ngan dia ada buat misi rahsia sempena our 1st anniversary y akan tiba x sampai seminggu pun lagi. kelam kabut aku nak siapkan misi rahsia tu hahaha. and now misi rahsia ktorg dah sampai kat tangan masing2. serentak sampai pada hari yang sama. padahal aku guna pos laju jepun dia guna pos biasa malaysia. cmno tu? haha

tapi misi ni ada syarat. ada tarikh dia kena bukak. tarikh tu dah tentu lah tarikh anniversary kan. eh korang nye tarikh anniversary tuh tarikh ape ek? haha tarikh 1st jumpa ke, 1st jatuh hati ke, hari propose ke hahaha. pening kepala. eh ok abaikan bab tu. sebab skang ni aku dah macam cacing kepanasan je nak tunggu hari boleh bukak misi kami ni. tensen ajo.sabar ckyn,sabar ye.. nanti kita tengok bila dah sampai masanya.

napa ngade2 nak buat misi rahsia? alkesahnye, dia nak kena pergi outstation 13hb sampai 16hb. maksudnya masa birthday aku  kang dia xde la. xleyh la nak sambut sama2 ala sweet2 gitu. no!T_T dia kena g singapura. mintak2 la dalam hotel kang ade wifi ke internet ke kan, xkan la xde. bapak sedih gilo kalo cmtuh. so aku cakap kat dia nak hadiah banyak2 sebab nanti dia xde kan. busy keje sumer. so alang2 sekalikan la ngan hadiah anniversary. pastu main rahsia2 lak haha ngade2 je masing2. so sekarang ni menghitung hari sajolah.

oh.oh. my GA dah habes. skang ni aku ngah berusaha nak menjejaki semua la entri peserta2 sebab nak carik referrer tertinggi kan. mak aih, susah upanya nak carik pemenang ni ye. mana taknyeeeeeeeeeeeeeeeee, satu2 blog nak loading makan masa berjam2. ada 75 entri. gilo apo! so jangan salahkan aku lah kalau lambat umum. kita kena bersabar ye. korang kena sabar, aku lagi la kena sabar ni kak oi. tapi jangan risau, insyaAllah harini jugak aku umum siapakah yang bertuah.jangan risau sangat ye. 
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting