Jan 5, 2011

happy new year!

6:55 PM
reactions 
sedar tak sedar dah masuk tahun baru. eh rasa macam dah buat entri new year, tapi xpo lah nak buat lagi haha.
dah masuk tahun baru, maksudnya :

  1. umur akak aku yang sulung terus bertambah hehehe. nak buat macam mana, lahir 1 january hehe, HAPPY BIRTHDAY KAK! hadiah tgu adik balik msia dulu lah eh hehe
  2. anas pon akan masuk 2tahun esok! lahir 6 januari, dan2 je sama bulan ngan ibu dia ek. rindu anas lah! 
  3. adik pompuan aku akan masuk sekolah menengah. haiiihh cannot imagine la macam mana dia ni nak bersekolah menengah. jangan kena buli sudah. good luck!
  4. oh, aku dah nak abes belajar insyaAllah. lagi sebulan fyp presentation.
  5. and today is birthday my long-distance-bestfren. tak sangka kan dengan relationship y special ni.dah kawan 8tahun tapi baru jumpa 2x. hahaha.cant wait to meet u again, maybe on ur wedding day? hehe

erm apa lagi ek? tu je kot hehe
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting