Jan 4, 2011

wishlist 2011?i dun have any. kecuali......

7:53 PM
reactions 
 all i want is to graduate on time, which means on 23rd march 2011.
i just want to go home,badly.
 i dun want to be here anymore.


ganbare! ato sukoshi

nih gambar yang aku dapat 4tahun lepas dari sensei nihongo(guru bahasa jepun) sebelum aku datang jepun. gambar sawah padi yang memutih diliputi salji tebal.di belakang gambar ada aku tulis tarikh 3 januari 2007. cukup2 je 4tahun kan. siapa2 yang satu kelas ngan aku masa ni mesti ingat kan. simpan lagi tak weyh sumer org? setiap kali aku down, and kalau ternampak gambar ni mesti aku teringat balik detik2 dulu. aku dulu lembab sket belajar bahasa ni. duk pun kelas last. giri2 je nak lepas datang jepun ni.so bila tengok gambar ni time2 ngah down ni, sedikit sebanyak mengembalikan semangat aku. 

ye, sikit je lagi. gambaru shika nai!

卒業できるように、頑張ろう!
みんな待っているから~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting