Jan 6, 2011

tamat sudah.

12:39 AM
reactions 
huwaaaaaaaaaaaaaah. dah tamat rupanya my 1st GA. dulu masa buat dulu rasa mcm lamaaaaaaaaaa je nk tgu 2 bulan. dengan senarai penyertaan sebanyak 75 orang. uwah2 semangatye kamu2 semua. good2. i like.
nanti i akan tgk balik entri2 kamu semua. nak pilih pemenang kan. referrer tertinggi sumer. tapi xdapat la nak janji bile boleh announce tu sebab skang i sibuk sket. tp dun worry, as soon as possible lah insyaAllah.
so mana yang join sila check lagi nama anda ye. kang xde jangan salahkan i. eh dan2 ber "i" ni kenapa? buang tebiat ke ape. n dun worry, lepas dah umum pemenang, dah dapat nama dan alamat, segera kita suruh sponsor pos hadiah hehe. 
tunggu ye. sapa la agak2 y bertuah tu ek. hehe
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting