Jan 13, 2011

30++ days left…n im free!!!

12:13 PM
reactions 

ye.ye,ye.sejuta kali dah aku ulang2 cakap benda yang sama dan aku akan cakap benda yang sama jugak sampailah benda ni berakhir. lagi sebulan lebih @ kurang sehari dua, aku akan 

bebas.bebas.BEBAS.BEBAS.BEBAS!!!!!!!

 

haha puas hati aku. so sekarang ni mata akan berpinau dengan nombor2 yang agak banyak, erm  nombor 1 dan 0 je pun tapi dengan jumlah yang agak banyak. sampai ke tahap 2000x2000. tapi aku belum lagi tiba di situ. baru je 4x4. haha

esok aku ade presentation. latihan untuk final presentation yang entah kali keberapa. kalau taknak kena marah, memang kena all out lah harini. paham2 je lah sensei aku punya angin ribut tu x boleh dibendung. kang sesuka hati dia je nak marah. kalau belakang2 dia puji belum tentu time present esok dia  buatbenda sama. alih2 kuar jugak perkataan “atama warui” tak ke naya? so sebelum dia kuarkan kata2 azimat tu, mari siapkan bekalan. perisai kapal bagai. haruslah lengkap.

lepas habis presentation pada 8/9 feb, kena siapkan thesis. dalam masa seminggu gitu lah masa yang diberikan.dan juga kena siapkan jadual JABEE. setiap hari pergi lab apa kau buat.total kena lebih 420jam. pastu masa kau “lepak2” ngan sensei pon kena l ebih 110jam. so mari kita berusaha!

kemudian kena uruskan pasal barang2 yang nak bawak balik malaysia pulak. macam nak ambil perkhidmatan yang door to door tu lah. 2mx2mx2m kena bayar 6man gurai. ok la kot. pastu 23mac graduation day. tunggu junior sampai untuk bagi barang2 rumah yang mana boleh bagi, then 26mac insyaAllah aku akan pastikan diri aku berada dalam pesawat MAS menuju ke tanah air tercinta!

doakan aku ye kamu2!

p/s : awak yang nak ke singapura today, jaga diri hiasi peribadi.jangan flirt2, jangan nakal2. arasso?

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting