Dec 29, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

6:19 PM
reactions 
[DONE]1. Peserta HARUS menjadi followers blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ terlebih dahulu ( bukan WAJIB, tapi peluang nak menang tu lebih cerah kalau tergolong dalam followers blog ni. )

[DONE]2. Buat satu entry bertajuk FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

[DONE]3. Letakkan BANNER contest seperti yang dibawah dan di link kan ke post contest ni.

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI
source : blog hebat

[DONE]3. Pilih SATU gambar anda melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atau GROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja.


LOMPAT SAMPAI LEBAM

[DONE]4. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan.

aku pilih LOMPAT SAMPAI LEBAM. sebab apa? sebab lompat sambil snowboarding ni memang boleh jadik lebam. kalau jatuh tersungkur, alamatnya memang terus lebam.silap2 haribulan terbaring je la kat katil esok pagi.

[DONE]5. Copy dan paste senarai hadiah yang ditawarkan.


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00


[DONE]6. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan BANNER contest dekat sidebar jugak dan di link kan sekali.

[DONE]7. Tag sekurang-kurangnye 3 bloggers lain dan harus inform bloggers tersebut yang mereka telah ditag ye...

mahu tag :
http://akuinisimple.blogspot.com/
http://coklatakusuka.blogspot.com/
http://clockup555.blogspot.com/

sekian
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting