Dec 18, 2010

Say NO to holiday & snowboard.NO NO NO! T_T

4:45 PM
reactions 
its saturday everybody.SATURDAY. you know what it means when we write it in CAPITAL LETTER? dun know? like i care. yeah, its saturday yet im here in my lab.LAB.again in capital letter. but no surprise when i see my labmate here,even its saturday. 

ok.failed!

nanka kimochi tsutaenai(?) kalo aku gedik gelenya nak tulis in english. sorry for my bad english. ok diulangi.hari ni hari SABTU. kenapa aku tulis lam huruf besar2 gedabak tu .sebab biasanya kalau hari sabtu aku nonbiri(bermalasan) je kat umah.guling2 lam futon sambil layan conan kun. comel pon comel.conan kun la, aku comel sket2 je haha

eh tak jawab lagi persoalan.aku bukan saje2 nak rajin datang lab hujung minggu ni. tapi TERPAKSA. sebabnya programming aku baru je nak masuk separuh, tapi kalau ikut jadual sepatutnya dah siap kot. dan betapa malangnya nasib aku sebab programming ni kena siap hari rabu ni.which is 4hari lagi! dan another berita yang amat gembira ialah nak kena hapyou(present) kat sensei hari jumaat. hapyou tu maksudnye sotsuron hapyou. presentation for my fyp. tapi tidak termasuk result la sebab simulation tak jalan lagi.

oh.oh another GOOD news! hari selasa pulak pagi2 lagi kena pergi sekolah rendah sebab nak kenalkan negara malaysia ni kat budak2 sekolah yang berminat sangat nak tahu pasal negara lain. sila berterima kasih lah kepada labmate saya yang gedik2 pergi hantar nama kan. pagi2 buta nak kena bangun oihhhh.pukul 8 kotttttt.sejok2 ni?

so, now do you get it why im here eventhough it`s SATURDAY?

p/s : nampak gaya xleyh la follow dorang y nk men snowboard on 23rd. my presentation will be on the next day.gilo apo?
p/p/s : habes 15minutes sbb nk tulis blog HAHAHA

-back to my fyp-
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting