Sep 14, 2010

lucky 30000

12:06 AM
reactions 
nampak counter kat sebelah ni? yang warna merah ni la kak. haaa kalau hangpa datang jenguk2 tetibe nampak counter tertulis total = 30000, cepat2 p amek camera amek gamba, takpun print screen bak mai sini tunjuk kat aku ek. orang y komen 1st berserta bukti sahaja akan dikira pemenang. tak kesah la ramai orang nampak ke tak kan. kena ambil iktibar dari kisah lalu hehehe. sile letak komen di sini

hehehe

saje gedik2 nak tunggu pengunjung ke 30000. jauh lagi kot. tapi xpe, aku menunggu dengan sabar. 






blogger visitor
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting