Sep 1, 2010

baju dari korea sudah sampai!!!

3:21 PM
reactions 
tadi masa nak keluar pergi shopping raya kat mitsuwa tergerak hati nak tengok postbox. boleh pulak tengok postbox guna gerak hati je hahaha sebab postbox selalunya dipenuhi ngan chirashi/flyer/risalah(pakcik translate y ckp) je, kalau ada surat kad jemputan kahwin dari anak perdana menteri jepun ke, duit beratus2 man kan ok jugak. okdahmelalut.




pastu nampak satu sampul surat kaler coklat! eh eh dah sampai. sambil langkah sorang2 senyum gedik2 aku bukak . yeay!!! baju baru dah smpai. cute! oh i lykeeeeeeeeee~thanx cik izatlela! baju ni aku dapat sebab terpilih masa masuk acara menulis dan menang haha. walaupun aku xtahu dipilih sebagai pemenang berdasarkan pengalaman aku y best tu ataupun xde orang y nak baju aku pilih ni, but who cares??? yang penting aku dapat baju. and terima kasih banyak2 sebab smpai sebelum aku berangkat pulang ke malaysia. now aku boleh keluarkan balik baju yang aku nak bagi kat kakak aku haha

balik tadi aku try jap. eh comel. tapi sebab dah janji kat diri nak bagi kat akak aku, maka terpaksa batalkan hasrat untuk buat hak milik sendiri haha

p/s: hadiah zaidi tak pos lagi! after cuti boleh tak wahai empunya badan! hahaha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting