Sep 30, 2010

berakhir sudah semester pertama

2:42 PM
reactions 
harini 30september. maka secara rasminya berakhir sudah semester pertama sebagai pelajar tahun akhir di sini. esok dah start mula pembelajaran, semester kedua dan berharap agar menjadi semester terakhir aku kat bumi fukui ni. amin.


dan esok xde zemi! yeay yeay dan yeay hahahaha suke la kan xde discission ngan papa tiri aku tu. buat sesak nafas ok. zemi start next week. dan kemungkinan besar jumaat depan akan dibahagikan specific tajuk utk my FYP nanti. dan lagi 4 bulan sebelum final presentation dan sebulan after that akan ada graduation day!hohoho excited walaupun graduation day kt sini tak semeriah korang di tempat lain.jeles laaaa

tengok2 macam jauh je kan tapi bile kire2 bilangan minggu aku akn `bermalam` di kenkyu ni rasa macam kejap je. 19 minggu je weyhhh....huuuuuu dan aku akan meninggalkan bumi jepun ni, mungkin bukan untuk selama-lamanya tapi sedih jugak lah. hehehe

dan sebulan after that insyaAllah bermulalah hidup aku sebagai shakaijin di utara, insyaAllah.

p/s : teruja cmpor cuak la puloks
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting