Sep 27, 2010

ayuh, kembali ke sekolah!

10:36 AM
reactions 
ayuh kembali ke new era! haaaa ingat tak lagu ni dulu. suke betol aku hehehe. kalau diikutkan sem baru start 2hb 10, officially. tapi untuk budak tahun akhir macam aku ni, xdenye nak tunggu sem start. abes je cuti 2minggu haritu sepatutnya aku dah kena datang kenkyushitsu. 

tapi disebabkan minggu lepas sensei takde sebab outstation maka aku sesuka hati la kan tak pergi lab. harini baru sensei akan memunculkan diri maka pagi2 lagi aku dah bangun tdoq semangat nk mai kenkyu(=lab). wahaha bodek baik punya.


dalam tempoh dua bulan ni, keje aku hanyalah membaca dan memahami thesis yang berkaitan ngan tajuk final year project yang bakal aku pilih nanti. ada 8 muka surat dan kena habeskan b4 bulan 10 menjelma. gilo apo. 8 lai je pun. tapi 8 lai tu la y aku duk hadap tak habes2 lagi ni hahaha

nak buat cmno, baca 2 3 baris tangan pulak galak pegang tetikus. dah abes explore sejam dua baru smbung baca. haiihhh.. takleh jadi nih. dalam 4 harini aku kena pahamkan jugak. sebab bulan 10 dah start discussing bla bla bla....

malasnye!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting