Sep 24, 2010

perut macam orang beranak?

4:13 PM
reactions 
haaa tak pelik ke pelik tu.cmni citernye.masa aku balik beraya last few weeks in malaysia tercinta, terengganu   tersayang, kampung terbest dan rumahku syurga ku tu. ada satu inciden menarik yang buat aku sentap. haha nak sentap2 jugak lah kan.masa tu aku ngah baring2 duk tengok cerita ngan adik-adik aku. then tetiba adik bongsu aku si syafik tu cakap

gemok aaa perot kak nor ni macam orang beranak

what???? dia cakap perut aku gemok macam orang beranak? dan aku betulkan balik. bukan orang beranak la, orang mengandung. kalau beranak tu dah kuar anak.

oh kecewa. tapi few days later hati aku berbunga riang. sebab adik aku ni cakap balik

kurus sangat kaknor ni. kat sini kurus(tangan tunjuk perut) tapi kat sini(tangan lagi satu pegang bahu aku) besar.

masa ni aku dera dia suh urut bahu aku haha.haaa tau pun nak bodek nak duit raya la tu kan? hahahaha penat aku jogging, sit up nak bagi selim haha (yeke?)

2 ♥:

MuNsYi SaMa on September 24, 2010 at 4:59 PM said...

Biar gumuk asal sihat. :P

cKyN WaN on September 24, 2010 at 5:04 PM said...

gemok tak ape
buncet y hidup segan mati tak mau ni hahaha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting