Sep 25, 2010

malunye akuuuuuu~

7:34 PM
reactions 
ok. macam ni ceritanya. selepas aku berhempas pulas ekoran peristiwa 15 september, kami menuju ke Tanjung Harapan sebelum menuju ke destinasi sebenarnya iaitu rumah kakak aku di bandar sultan sulaiman. teringin sangat aku nak makan ikan bakar la tu la ni la, maka kami terjah la kejap. 


after pilih punya pilih, kami ambil la ikan untuk masak tiga rasa, ketam 2 ekor, sorong 3 ekor, dan udang 5 ekor agaknya. ni nak makan 2 orang je tau. ceh, tau la kamu duk sibuk cakap perut aku ni adablack hole kan, ade aku kesah? hahaha dan kami tak perlu tunggu lama pun sebab memang cepat betul hidangan sampai.














siap je makan kami pun nak bayar la. sekali bila dia bawak mai bil RM90++. mak aihhhhhhhhh. mahalnye. tisu pon nak charge 3posen! terus aku bisik kat dia
"lain kali kita makan ikan je la ek hehe"
haaaa dah abes menjamu mata? ok lets proceed to the next story. ni mukaddimahnye aje tau. lepas makan kami menuju ke rumah akak aku. sampai je kat sana, aku jemput la dia singgah sekalik. nak tahu tak masa kuar dari kereta tu dia cakap apa?

"eh, kenapa baju awak koyak?"

haaaaaa?? koyak? kat mana? kat mana? carik punya carik ada satu kesan koyak katbelakang baju aku! uwaaaaaaaaaaaa malunye! dah smpai katrumah baru sedar. xkan mengembang time makan kot? bila aku naik atas tu semua sedara aku dah gelak2 dah bila aku cerita haha. malu den! as u can see, baju tu bukan fit ngan badan aku pun kalau nak cakap badan aku mengembang after makan kan. sangkut kat mana ni?? aaaaaa dah la baju baru beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

3 ♥:

qym said...

mane tisu 30posen? hahahaha

cik lover on September 25, 2010 at 7:50 PM said...

wahhh mhl nye hrga tisu..t bwk jer tisu sndri...sdp giler mknn kt ats 2..dpt ambik bau jer . =)
p/s:tp plik npe bau lptop

cKyN WaN on September 25, 2010 at 8:04 PM said...

30posen dah jadik 3ringgit bang hahahaha lupe lah nk amek gambor tisu.

@ciklover : tak mintak pon,die dtg terus bwk tisu 2. so 6posen la tisunye....

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting