Sep 23, 2010

result dah dapat tapi papa pulak tak ada

4:14 PM
reactions 
haha tajuk macam rindu bebenor kat papa kan. haa jangan salah paham cakap sugar daddy ke apa. papa tu penasihat lab research aku ni. bagi cuti 2 minggu je kan. balik2 rupanya die outstaion smpai 27hb ni. kalau lah aku tahu baik aku balik 31 hb ni je kan. ceit sungguh!


ok taknak cakap banyak pasal papa. nak cakap pasal result je lah. exam haritu aku ambil 5 subjek. 1subjek hisshu, 1 subjek gensen dan 3 subjek ippan. hisshu ni wajib lepas. gensen ni kalau lepas sangat lah berbaloi sebab next sem tak perlu amek banyak subjek. ippan lak subjek yang aku ngade2 nak ambil. padahal pointer utk ippan aku dah cukup. so tengah2 sem aritu aku drop je 3 subjek tu. sebab malas nk amek exam n subjek susah seketul padahal ippan je pun. haiihhh.


so aku hanya amek exam dua subjek sahaja. dua2 ni repeat paper. apa ingat orang yang dpt g oversea semua lulus dengan cemerlang ke? orang lain ada la yang lulus cemerlang tapi aku ni lulus cukup2 makan je haha. Masa exam aritu Alhamdulillah aku dapat la jawab untk subjek hisshu tu. tapi subjek gensen tu half pon xlepas. sebab sensei tukar soalan. kalau 2 3 tahun sebelum ni soklan sama je. aku jawab mana yang rasa boleh dan pastu mula la mengira2 markah. kira punya kira..ish macam tak lepas je ni. mana cukup 60! 40 markah pun belum tentu. masa ni down gila2 lah. pasrah betol..

so dalam kepala aku ni dah set, kompem analog(subjek gensen) aku tak lepas. alamatnye kena amek banyak subjek la next sem. 

Tapi Allah itu Maha Pemurah, Maha Kaya, MAha Pengasih Maha Penyayang sebab doa aku dah dimakbulkan. Petang semalam aku check result kat komputer sekolah and aku lulus untuk kedua2 subjek!!!! yokatta! memang aku tak jangka pun! Dah la masa exam aku duk depan sekali! takleh nak toleh kiri kana depan belakang. memang menahan perasaan je time exam tu.

Syukur tak terkira.

6 ♥:

anakNordin said...

ape lagi,mlm ni OPEN laaaaa!!! hahahaha

cKyN WaN on September 23, 2010 at 4:29 PM said...

eceh. kau la open! dapat nihongo yu lagi tu.jeles i hahahaha

nua on September 23, 2010 at 8:00 PM said...

yeahhh.. wajib open.. haha.. jgn lupe y kt mesia juga ok.. haha

cKyN WaN on September 24, 2010 at 1:21 AM said...

meja malaysia tahun depan haha

MuNsYi SaMa on September 24, 2010 at 9:57 AM said...

wah, congrats~

boleh lak nk toleh kiri kanan mase exam. hehe

cKyN WaN on September 24, 2010 at 12:45 PM said...

tenks!

kalau sensei tak strict jaga exam ramai je yang menoleh kiri kanan haha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting