Sep 27, 2010

explain needed..NOW!

8:15 PM
reactions 
eceh emo je kan aku ni kan. aku ni peminat setia tv3. drama2 tv3 walaupun kadang2 tu tangkap leleh ade jugak yang memang aku layan. pastu sekarang ni aku xtahu apa motif tv3 nak tukar ke tonton pulak. eh bukan tukar. kalo nak tengok cerita ke apa2 hasil terbitan tv3 tu kena tgkkat tonton ke?


okay la aku tak kesah, lantak la korang nak tukar kat mana. masa aku tekan cerita y aku nak tengok tu terus dibawanya aku ke website tonton. uishhhh cantek. nak tengok kena register la pulak. so aku ni yang memang slalu tak kesah bab2 register ni memang cepat la aku p register. isi2 mana yang patot. nak tengok cerita punya pasal. 



pastu after register , xde la pulak keluar notification mail ke apa kan. bukan ke standard kalo reg kat mana2 dia akan bagi notification mail. check punya check memang tak dapat pon. 

erm myabe mmg tak perlu tunggu notification mail kot

sebab aku ni berfikiran positif, maka aku terus la nak login guna id yang aku register tadi. apa yang kau expect??? sah2 la id aku tu xde dalam database dorang. abes tu mcm mane nk tahu dah sah. macam mane aku nak log in. macam mana aku nak tgk cte ni weyyhhhhhhhhhh!?

aku pelanggan tetap cte tv3 yang best2 je la ni weyhh

sape2 tau x? aku ni buta segala IT.cmno niiiiiiii.urghhh tensen!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting