Jul 27, 2010

cuti-cuti malaysia

5:30 PM
reactions 
assalamualaikum =)
salam sejahtera

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


seperti yang ada setengah pihak sedia maklum, aku insyaAllah akan pulang berhari raya selama 2 minggu.yeay! 2 minggu berada di Malaysia insyaAllah. 2 minggu melarikan diri dari hiruk pikuk lab. double yeay!

cuti start 2hb smpai 16hb sept.

so sekarang kena plan cuti betul2. menjadikan 2 minggu yang berbaloi2. 1st of all mestilah jumpa dengan semua ahli keluarga. macam mane sekalipun nak kena jumpa all of them! dah yang sulung bakal beraya kat johor. yang second kat kelantan. yang 3rd kat kedah. 4th-9th je kat ganu. merata2 semuanya. kemudian barulah pergi ke yang tersayang nombor dua , tiga dan seterusnya. hihi

so kat sini nak mintak maaf la awal2 kat kawan2 ke kakak2 ke abang2 ke yang duk jauh ngan negeri kelahiran saya kalau tak dapat jumpa nanti. ceh, perasan je orang nk jumpa aku hahaha. xde la, slalu kalau balik ke msia jumpa la kwn2 y dah lama x jumpa tu. tapi kali ni xboleh nak janji la kan. masa sangat terhad.kemungkinan balik terus ke terengganu adalah sangat tinggi. hihi


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting