Jul 28, 2010

muak sudah~

4:43 PM
reactions 
just a quick update
konon2 ngah rehat la ni hahaha
dah muak tengok nombor lam buku ni
semoga segalanya dipermudahkan esok, amin.

teringat pulak final exam last sem. sem yang menentukan hidup aku kat sini. sem yang menentukan aku bleh naik 4th year atau tak. pulun2 study sampai nak tdoq pun xlena. kejap2 terjaga sebab mimpi soklan kua cmtu cmni. hoihhh mimpi ngeri betul!

dan ada jugak memori yang kelakar kalau sebut pasal exam ni. ade pernah satu ketika, sepanjang minggu aku study mesti aku akan mimpi sorang senior aku ni. aku segan gila ngan dia ni. nak bertegur pun segan, nak berlawak pun segan. tapi kalau dia tegur aku, aku ok je. tak panjang pun mimpi nye. kejap je. cukup sekadar dia muncul dan aku akan terjaga. seolah2 mengejutkan aku dari tidur. mimpi tu macam membawa mesej 

" sila bangun study. sila bangun untuk jawab exam"

hahahaha memang kelakar gila ok. beberapa hari jugak la tidur aku dihantui oleh senior tu. dah la muncul pun mcm gaya macho bajek bagus je kan. ops!

4 ♥:

quyyum said...

masaka...OOOOSAKA?! HAHAHAHAHAHA

cKyN WaN on July 28, 2010 at 5:16 PM said...

no no no no
BIG NO haha

zatilaqmar on July 28, 2010 at 7:13 PM said...

good luckk! aku dah lama tak study mls gila nak start haha :) ganbarou.

cKyN WaN on July 28, 2010 at 7:18 PM said...

haha ko ade exam jugak ke weyh??
good luck!!!!
saigo made ganbarouuuu~

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting