Jul 27, 2010

soro-soro shakaijin ni naru.kyaaaaaaaaaaaa~

1:47 PM
reactions 
assalamualaikum.
salam sejahtera

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

tadi check emel. skalik ade satu emel yang tak pernah dilihat nama pengirim. siapakah dia.jeng2 hahaha



***************************************************
Salam,

Wan Norasikin,

How are you? Hope you are fine.
If you need further information about KPTec, kindly email to me.
See you on 3rd of May 2011.
Anyhow, we will communicate from time to time, InsyaALlah.
Kindly reply my email so that I am understand that you still with us.



***************************************************


alamak! macam mano nak balas nih. kekeke haha berdebar2 mcm ape je. sat na nak pikiaq ayat jap. 1st time seumur hidupku nak menempuh alam pekerjaan.

oh btw, entri aku nya tajuk nih maknanya : aku dah nak jadik org yang berkerjaya

2 ♥:

~thirasaufee~ on July 27, 2010 at 5:39 PM said...

woww bestnya.. start keja mei.. aku tatau bila start keja lagi.. takmau la kena april awal sgt.. huhu

cKyN WaN on July 27, 2010 at 6:51 PM said...

o yeke? aku mmg dah diberitahu awl2 ms time dpt offer tuh lagi hehe
kalo kena keje april ko kena balik terus la after grad. xnleh rayau2. tapi aku memang nk blk terus kot hahaha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting