Jul 8, 2010

burger ayam double special satu bang!

11:57 PM
reactions 
salam semua
sehat?
aku sehat je
baru balik dari ken9 ni.esok hapyou.

tadi ym ngan dia.tanya makan apa.dicakapnya makan burger ayam special.uwaaaah terus nak meleleh air liur aku nih. kalau masa duk aaj dulu, burger ayam ni la yang selalu aku makan lewat malam. tapi bukan yang biasa2. kadang-kadang yang special. jangan terkejut kalau aku order double special.perghh sedap menjilat jari. mana la aku tak kembang masa duk UM dulu.kekeke

pastu teringat pulak masa first time balik cuti musim panas di awal tahun satu jadi pelajar di sini. jangan terkejut kalau aku cakap perkara yang aku menyesal tak makan masa cuti ialah burger. bukan burger kat mcD mahupun kfc.erk kfc ada burger ke?entah tak pernah amek tahu. aku menyesal gila bila balik tak dapat makan burger ramly yang jual kat tepi jalan rm2.50 tu.kat umah korang xtau la.kat kampung aku rm2.50 je.nyam3 sedapnya!

sape balik belikan burger ni satu boleh? 



2 ♥:

fizan on July 10, 2010 at 12:21 PM said...

klaka la ko...tp xpe la,xde spe pn tau ko prasan,kalo ko xtlis kt cni..hehe

cKyN WaN on July 12, 2010 at 11:30 AM said...

haha serius weyh. menyesal dulu xblk makan burger ramly haha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting