Jul 1, 2010

saraf sensitif terlebih..........ke?

11:03 PM
reactions 
assalamualaikum semua

hello world~
=)
****************************

waiter datang nak amek order pon nak terkejut
sensei tetiba ada kat sebelah pun nak terkejut oyoyo kadang-kadang benda yang dah tahu akan berlaku tapi still terkejut kalau berlaku

dalam kampung aku ada seorang pakcik ni.suka sangat buatorang terkjut. dari jauh dah nampak dia jalan kat depan aku.dah nampak depan mata.dah tahu akan selisih ngan dia nanti
dari jauh dia senyum2 aku pun senyum la jugak. peramah katakan. tup2 sampai dekat je dia jerkah aku.time tuh jugak la aku kan menjerit oyoyo macam nampak hantu je

rasa macam pernah tanya sensei biologi ke sains ntah dah lupa. kenapa cepat terkejut. cepa tnervous. sensei cakap saraf sensitif terlebih kot kekeke

oh cakap pasal lupa. i really have a bad bad bad erm..penyakit? macam dory? ala ikan kaler biru lam citer finding nemo tu.maybe aku tak berapa teruk macam tu. or sama je? hahaha

contoh satu : semalam ke smalam punya smalam ntah dah lupa (see!!!) aku beli aiskrim. oh hari selasa sebab timetu aku puasa. so belila aiskrim on the way balik.sebab x boleh makan aku letak je dalam bag. dalam perjalanan pulang tu aku ingatkan la diri aku "janganlah lupa nak masukkan balik dalam peti ais.kang cair dalam bag"

so aku balik.tunggu bukak puasa. malam before tidur aku selongkar bag nk kemas2.tup2 aiskrim aku dah cair lam bag. padahal dari kedai nk blk rumah aku tu 3 min je kot. nasib baik dalam plastik. xdela basah lencun bag aku. 

contoh dua: banyak perkara-perkara lepas aku lupa.totallyforget! kalau kouhai aku nak bercerita balik kenangan ke apa-apa yang berkaitan mesti aku x engat langsung!!!! siyes xtipu

nanti kalau aku engat contoh aku gtau balik ek kekeke

dulu-dulu aku selalu mintak hilang ingatan.atas alasan apa pun aku dah lupa. ni kut yang aku terima? nak sangat kan. huhu nak kata makan semut tak ada pulak semut kat jepun ni

nak tanya pakcik google lah jap.

2 ♥:

rehaNn on July 2, 2010 at 6:40 PM said...

dory tu short term memory...
mkn kismis..n ko tules la diary..iA mesti xkan lpe bnda2 yg ko nk igt..

cKyN WaN on July 2, 2010 at 8:41 PM said...

serious rasa mcm makin menjadi2 lak. kalau aku ngah ceriat2 panjang nanti tetiba aku lupa apa y aku nak cakap sebenarnye..

btw, thnx raei! =)

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting