bile aku sebut ikan singgang, ade yang xtahu. perghhhh. terangkat beb kesedapannya! rugi giler orang yang xtahu ikan singgang tuh cmne kekekeke ade pulak yang cakap lauk bile demam atau sakit. kesiannya. ikang singgang nih dah macam lauk wajib kat umah aku. simple tapi sedap. menjilat jari.nyum2.
*ala tak jumpe pulak gamba ikang singgang yang aku masak dulu.arini x ambil gamba sebab terlebih kunyit ha ha ha ha
oh.semalam pegi beli gelas besar gilaaaaaaaaaaaa. teruja sebab nak buat air buah kekeke
jus epal segar dari ladang! nyum2~
mesti korang rasa gelas tu kecik je. ek elaaaa ni pun nak kecoh ke?
okay2, sila pergi ambil pembaris SEKARANG! dan gelas ini mempunyai ketinggian 23cm! cuba tengok 23cm tuhtinggi mana kekeke
wahahaha semangat aku g ukur ngan pembaris panjang. nasib baik ade
ok, nak tdoq. angan2 nak pergi lab malam2 ni hanya tinggal hangat2 tahi ayam haha
-off to bed-
4 ♥:
aaa....ikan singgang ...natsukashi,,,lauk favourite masa kecik2 dulu....skang dah tak masuk huhu (terlebih makan masa kecik2 dulu kot)...tempat len panggil len kot ckyn....abah kita panggil ikan pindang...tp sama je
saya makan dari kecik smpai sekarang boleh telan lagi kak syaz hehehehe
tu la, penah dgr jugak tptlain panggil ikan sanggang? entah la hehehe
kak pun masak ikan singgang gok maring...ada lengkuas ko dinung? besarnyo gelas...kaca ko plastik?
xdok pon. letok hok mano ado jah hahaha
tuh gelas kaca hihi
Post a Comment