Jul 24, 2010

oh artis

10:31 AM
reactions 
assalamualaikum =)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

malam tadi tengok melodi. kisah pasal ahli kumpulan nasyid UNIC. aku ni memang ketinggalan pasal cerita dunia artis.tetiba malam tadi sambil makan2 nasik nak tengok melodi. alkisahnya, bekas isteri kedua si penyanyi ni duk report kat melodi yang penyanyi tuh mintak balik duit kat dia berbelas ribu. pastu bila p tanya direct kat si penyanyi lain pulak yang kua. diguna kuasa halus dan macam2 lagi. habis dah pening2 pulak haha

kisah no 2 pulak pasal seorang artis iaitu pelakon + model yang dikatakan menipu, hidup ngan memperdayakan perempuan. sorang kakak nih pergi jumpa melodi ceritakan macam mana dia ditipu duit beribu2. sekarang xde duit nak bayar duit belajar. siapa suruh bagi pinjam banyak2. dah kenal baru berapa bulan dah berani bagi duit beribu2. artis tu pun manusia juga kak. dia ada bagi clue tapi aku ni lampi sket so xtau la sapa. katanya finalis hero remaja start with a n last with m. entahlah. 

kesah yang lain pulak pasal gaduh artis wanita. haha siapa lagi yang paling hot meletup sekarang kalau bukan pelakon nur amina dalam citer nur kasih tu. gaduh ngan sape? ngan artis hot jugak si fasha sandha pasal boyfie die si bekas suami nora danish. dulu si fasha ni gaduh2 ngan nora danish. adeh, pening betul dunia artis. 

alah sama je kot ngan manusia kat lua ni. cuma yang membezakan dorg tuartis so publisiti tu lagi meluas la kekeke haaaa korangade apa2 nak kongsi ke nak ngadu ke p la jumpa melodi. pelik jugak nak guna melodi nih.asal ada apa2 je jumpe melodi. melodi jugak la yang duk hentam sana-sini. kalau dah kena soal secara live tu nak menipu pun tak boleh.tak sempat nak fikir panjang dah. nasib baik aku bukan artis. kang x pasal2 aku tulis blog ke, twitter ke, facebook ke sumer orang nak tengok. silap sikit nak saman. 

mak aih sekarang trend saman-menyaman bhai. duit haram terlebih. apa pasal pulak duit haram? abes tu dah menyanyi sampai keluar anak tekak si perempuan tu halal ke? berlakon peluk sana sini tu halal ke? wallahua'alam. halal haram ni kerja Tuhan si Pencipta Alam. 
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting