Jul 2, 2010

jangan cakap banyak kalau tak tahu

8:34 PM
reactions 
assalamualaikum semua =)
hello world~

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

"aku tak paham kenapa la dia tu, ada ke buat macam ni macam tu bla bla bla bla"
"aku tak rasa pun apa yang dia buattu camnicamtu. kenapa korang nak macam ni macam tu bla bla bla "

dan macam-macam lagi la
seperti yang aku cakap katatas. jangan cakap banyak kalau tak pernah duk in the same shoes like them
(them merujuk kepada subjek di atas)

aku tak cakap orang. aku tak tuduh kau. infact, aku sendiri yang pernah cakap and rasa macam tu. kadang certain things yangberlaku banyak yang aku rasa xleyh nak diterima dek akal pemikiran aku ni. dan kadang-kadang jugak bila benda tuorang lain takleyh terima tapi aku heiki je pun tak boleh jugak.sehingga la benda tersebut jadik kat diri sendiri. baru la terfikir macam ni

"baru aku faham perasaan mereka dulu"

so, jangan nak main redah je cakap. because everything happens for a reason. ecece~


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting