Jul 31, 2010

siapa dapat teka dengan betul aku bagi hadiah kekeke

7:23 PM
reactions 
ini hidangan minum petang aku sebelum aku dinner.
sedap. 1st time aku makan ni. buat resepi sendiri lagi hahaha
agak2 korang apa nama makanan  ini?
kalau dapat teka aku bagi  hadiah. siyes tak tipu =P
kalau bdak nihon senang la aku nk bg. kalau bdak msia aku bagi bulan 9 nanti sebab aku blk =)

selamat mencuba!
esok aku bagitahu jawapan haha
oh hadiah hanya terhad kepada orang pertama yang menjawab dengan betul dan tepat SAHAJA kekeke

aku dah bagi hint2 kat atas tu. and aku bagi sorg max boleh bagi 3jawapan. cepat2.ngah bermurah hati ni. danhadiah xleyh mintak2 ok. terima je apa yang aku nak bagi =)


7 ♥:

zatilaqmar on July 31, 2010 at 7:39 PM said...

fish cake? roti telur? :D recipe pls.

cKyN WaN on July 31, 2010 at 7:49 PM said...

i`ll give u the recipe after annouce the winner and the answer =P

EddiePrinzeJr on July 31, 2010 at 7:59 PM said...

haa ni zaidi nih. yang hensem tuh.

aku teka fish cake (aku teka awal dari atil.. tapi kat twitter.. hahaha siyes. aku nyer tweet 20.33 atil nyer comment 20.39).. tapi kalau tak betul buat malu je.hahahahaha.

no 2 tauhu celur telur goreng

no 3 ikan goreng celup telur.

Yeahhhh

rehaNn on July 31, 2010 at 9:05 PM said...

cakoi..haha..tp leper...

faezah on July 31, 2010 at 9:21 PM said...

akok versi pnjang?huhu

or roti celup telur kot?

fizan on August 1, 2010 at 1:48 AM said...

roti telur??huhu

meo188 on August 1, 2010 at 3:31 AM said...

wow... sedap kah?

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting