Jul 14, 2010

membaca 1 2 3~

6:50 PM
reactions 
aku gila membaca novel ,cerpen, komik (detective conan sahaja).senang cter novel la yang paling aku suka sangat2. dulu bercita2 bila dah ada kerja sendiri, ada duit sendiri nak beli novel tiap2 bulan.kumpul.ada my own mini library kat rumah.penuh ngan novel kekeke

sekarang kat jepun, sah2 la aku tak baca novel jepun.gila apa.merangkak2 nak baca kanji kang hihi
so jarang la membaca buku. kimochi lain kana kalau baca buku pegang kat tangan ngan baca cerita mengadap kom. entah lah

oh tadi duk belek2 tetibe terjumpa satu website.taknak gtau! wekkkk hahaha gelak kejam. nanti nak baca-baca kat ctu lah.tengok sama ke x kimochi nya kekeke

jom membaca! menambah ilmu di dada!

5 ♥:

lumpkins on July 14, 2010 at 8:48 PM said...

tak sama...sbb tak ley baring baring (unless ur using n ipad) n mata penat....huhuhuh

cKyN WaN on July 15, 2010 at 10:42 AM said...

sou2.smalam baru je baca smpai bab 3 dah xbest dah.letih sbb duk mcm tu n rasa mcm kalau lama duk depan kom x elok deshou

hmmmmmmmm.....

::NaS:: on July 15, 2010 at 9:29 PM said...

Kak ckyn jumpa website utk baca novel malay ke?nak linkkkkk!!!! pelisssss....

cKyN WaN on July 15, 2010 at 9:52 PM said...

alaaaaaaa
terpaksa kongsi sebab ada orang tanya =P

hehe
cuba pegi sini
http://www.aksarakeraian.com/

::NaS:: on July 17, 2010 at 11:19 PM said...

thanx! :D

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting