Aug 1, 2010

julai bulan paling aktif dan produktif

4:52 AM
reactions 
assalamualaikum =)
morning semua

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

semalam aku tdo awal. konon2 nak tdoq kejap je. tapi last2 tertdo smpai subuh.kesian sidia tunggu aku bgn barangkali.gomenne~

oh berkenaan tajuk kali ini, kenapa julai bulan paling aktif? aktif di sini bermaksud aktif berblog lah. mcm mane nak tahu. cuba intai kat ruangan archive kat sebelah. malas? nah tgk bawah ni je. aku kan baik hati.

blog archive

untuk memastikan aku kekal aktif dan berdisiplin sekurang-kurang nya aku mestilah update blog setiap hari. kiranya minimum untuk satu hari ialah satu entri. maximum tidak ditetapkan.selagi aku berupaya, 10 entri pun aku akan tulis dikala rajin. macam mana nak memastikan aku disiplin? haaa blog archive ni la sebagai juru ukurnya. 

mula-mula aku akan tengok hari ini berapa haribulan. sebagai contoh yang tertera, 26hb. dan aku akan memastikan sekurang-kurangnya pada hari tersebut mesti ada 26 entri. hihi so kalau kurang tu aku mesti kecewa giler.

hari ini merupakan 1 august. dan entri aku untuk bulan 7 yang mempunyai 31 hari adalah  54 entri!!! haaaa kan dah terlebih aktif tuh. dah boleh cover entri utk bulan2 lain. dan bulan paling mandom adalah JANUARI, FEBUARI,MAC 2010. ade ke patut tak smpai 10 entri??? haiihhhh gile malas! kore kara gambattene, ckynwan!


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting