Aug 6, 2010

adik amani @ mia sara kembali lagi!

10:32 AM
reactions 
assalamualaikum =)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

siapa yang tengok cerita ckynua adamaya mesti kenal ngan adik mia sara yang comel ni. dalam cerita adamaya bawa watak sebagai amani, anak kepada adam dan maya yang dilakonkan oleh syed hussin dan liza surihani. oh cerita ni meletup kot! adik mia ni siap ada fanpage bagai.




dan sekarang cerita baru lakonan adik mia ni is epilog syurga cinta. baru je start ditayangkan. aku pun  baru je tengok cerita ni sampai ep2 sebab ada adik mia ni la. comel sgt! haha tapi cerita ni macam slow sikit la. ngntok2 aku tengok. haiihh.. adik mia! sila perbanyakkan aksi comel anda supaya pelakon x ngntok okeh! hehe

dengar ceritanya kesinambungan daripada cerita syurga cinta lakonan heliza, awal n adik haziq. adik haziq tuh sempoi! best



korang tengok cerita melayu selalu kat mana ek? dulu aku tengok kat tvseries4u tapi macam dah terkubur. so aku pindah la bukak tv3 punya homepage. tapi 2 3 hari ni asik mentainance je. nk tukar muka baru. haihhhh. kadang2 aku tengok kat dramamelayu[dot]com tapi kualiti tak berapa best. ada sumber lain tak?



ni semalam yang terpampang bila aku bukak page tv3.tensen betol. tapi skang nasib baik la tv3 dah potong iklan. str8 je abes satu episod. puas hati!

2 ♥:

AMIEROZIANA on August 6, 2010 at 11:29 AM said...

adamaya tu tiru amieroziana tuh huhuhu

cKyN WaN on August 6, 2010 at 11:32 AM said...

haha amieroziana panjang sgt
xbest! =P

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting