Dec 5, 2010

sensitif cinta pertama @ 1stlove

3:57 PM
reactions 
siapa cinta pertama kamu? bilakah termeterainya cinta pertama?ok ada aku kesah semua tu? haha. tak tak, maksud aku, aku xnak tahu pun siapa cinta pertama, bila cinta pertama orang lain. tapi kalau rajeng nak kongsi pon bolehhhh. hehehe

aku tak tahu bagi lelaki macam mana, tapi bagi perempuan ni lain sikit kot. 1st love tu macam segala-galanya lah. 1st love ni lah yang kita all out sket. xreti nak terang lah. 1st love tu maksudnya cmne ek? 

1st time bercinta/jatuh cinta ataupun 1st time cinta orang sepenuh jiwa raga. lain kan. 1st time bercinta ni boleh jadik main2 je. xserius. saje nak test. tapi 1st time cinta orang sepenuh jiwa raga ni pulak lain ceritanya. boleh jadik masa 1st time bercinta dan boleh jadik jugak yang kali ke berapa bercinta

orang cakap 1st love yang paling susah nak lupakan. kekal sepanjang zaman ke? haha

ok, di tengah2 jalan aku kehilangan kata-kata. apa kata korang lak sambung. hahaha.nanti dah siap susun ayat aku buat yang len lah kekeke.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting