Dec 12, 2010

cara propose yang kompem2 jawab setuju?

3:41 PM
reactions 
ok. minggu lepas dapat email drpd sensei y uruskan foreigner student kat uni aku ni. yang kelakar nye, ade satu sekolah ni dia nak buat anketo la pasal lamaran perkahwinan. dia nak tahu la orang malaysia ni suka lamaran yang macam mana? tempat kat mana? waktu bila? pukul berapa?. haaaaaa sumer2 lah.

aku tak jawab lagi pon sebab tetibe je rasa mcm blur. kelakar pon ado. mcm mane la aku nak tahu org msia ni suka y macam mana kan. bg aku cukup lah nampak keikhlasan tu dr hati. eceh. xpakai baju comel2 pon xpe. xyah duk restoran mewah pon xpe. makanan tak mahal pon xpo. hahahaha konon2 la kan.padahal kalau tgk kt drama korea ke, jepun ke mau nye terguling2 skalik terharu.mula la berangan nk mcm tu jugak haha

yang penting usaha kena ade. hehe ish tetibe teringat balik pulak saat2 orang tu nak propose aku. hahaha comel! (o^_^o)

ok2. so apa kata korang sumer tolong aku sket. bagi yang perempuan, gtau la cmne cara lamaran idaman hati yang korang rasa sweet ke, macho ke..pendek kata susah nak kata "no" lah haha. tempat macam mana.suasana macam mana. yang lelaki lak, boleh la gtau cara yang korang rasa paling terbaik y korang nak propose si dia one day. bagi yang dah pernah melamar gadis pilihan hati, atau pun y pernah dilamar, boleh jugak kongsi2 cerita sweet you all dulu2

jom2. aku? hmmm cukuplah dengan cara dia propose aku. hehe.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting