Dec 9, 2010

kenangan 2010 di jepun [part 1]

10:58 PM
reactions 
sekarang dah masuk bulan terakhir bagi tahun 2010. dah sampai ke penghujung. cmne ngan azam baru yang dibuat masa awal tahun dulu? semua tercapai ke? semua terlaksana ke? hehehe tapi aku kat sini xrasa sangat la dah nk smpai ke penghujung tu. sebabnye kat sini, segala2 bermula bulan 4. spring holiday start bulan 2 smpai 3. bulan 4 baru start sem baru

apa la yang aku dah buat sepanjang tahun ni ya. mari kita imbau kembali start dari bulan 1. hehe. kalau ikut calendar uni aku ni, 23dec - 3 jan tuh adalah waktu winter holiday. so sakan la bercuti di awal tahun haha

JANUARY
 hari pertama di tahun 2010, salji turun. cmne la ek tahun ni?agak2 turun tak ?2 january kami pergi jalan2 di nagashima spaland. pastu nabana no sato. ape tu? jenguk sini. cantik sangat! memukau lah. serius tak tipu. dan awal tahun ni jugak yang memberikan seribu satu kenangan. time ni aku berpeluang untuk lihat satu demi satu struktur salji. yang macam bunga2 tu. time tu rasa sangat kagum dengan ciptaan Tuhan. bila lagi kan berpeluang tengok benda macam tu. sebab bukan senang2 nak tengok. selalu salji turun seketul2 besar. tapi time tu, turun satu2 bentuknya, bersaiz 2-3mm je.berpeluang tengok sebab g men snowboard kat skijam.

and ada peristiwa paling penting. sebab ada orang mintak nak jadikan aku as one of tulang rusuknya.(o^_^o)

FEBRUARY
oh.oh.oh. time ni sibuk betul with exam and reports. time ni adalah masa-masa yang sangat lah cuak. dah xmo nak gi jalan mana2 dah. sebab harus setelkan repot yang menggunung. kalau kantoi satu pun, xleyh nak naik ke tahun 4 lah. and nak hantar report ni bukan la senang. kadang2 dah pergi jumpa banyak kali pon kena reject. mmg letih. dan boleh down gila2. tapi Alhamdulillah.semua berjaya jugak aku tempuhi.

cukuplah dulu. nanti sambung lagi. hehe 

kamu pula bagaimana?
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting