Dec 25, 2010

salji yang turun bagaikan air mata dari hati..cehhhhhhhh!!

2:33 PM
reactions 
huhu. last entry was on 18th.genap seminggu aku xtulis blog. seminggu. SEMINGGU! seminggu aku xde mood, xde masa langsung nak fikir pasal blog ni. memang terabai. walaupun dalam kepala tu ada la jugak duk fikir2 pasal status nuffnang kena tarik balik kang naya je kalau x aktif. pernah kena sekali. semua duit BE jadik half.sedih wooo. 

yes, disamping aku merapik meraban kat sini, macam tulis diari, untuk orang jauh2 yang rindu aku nak tahu perkembangan aku kat bumi jepun ni..blog juga dah jadik sumber kewangan aku.cewahhh. org duk nampak aku dah macam gile blog. update hari2 sebelum ni. duk pelik2 je kan. bia la dah tu hobi aku. sama la jugak macam kamu2 duk main game kan. so xyah la pelik2 kalau selalu nampak aku update blog. kau pun main game selalu kan. so xde ape y pelik pon haha at leastaku update blog dpt duit kekeke.

ok. seminggu ni aku sibuk betul ngan fyp. aku kena siapkan programming. masa dah suntuk benor ni. so start dr skang pon mmg kena present hari2 la. my final presentation will be on 8/9th Feb. sebulan lebih je lagi. graduation day pulak on 23rd March. so saat2 genting camni terpaksa la aku abaikan blog jap. xsempat lah nak  buat sesi luahan perasaan ke apa. haha fyp lagi penting. kang kalau terkandas kat sini lagi setahun sape nak ooiiiii.

seminggu ni banyak sangat benda nak cerita2, nak kongsi2. oh sekarang dah masuk winter holiday. start 23rd ~5th jan. dan sekarang yuki(salji) ngah turun dengan lebatnyaaaa!sejuk.super duper sejuk. budak2 ni dah start g main snowboard dah. tapi aku xleyh la ikot. banyak keje.

k lah. tangan beku nak menaip.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting