Dec 30, 2010

the happiest day of my life

1:27 PM
reactions 
kalah dah. baru sampai half way aku dah kalah. bukan mengalah tapi terkalah? hahaha ape benda la yang aku merepek ni. ok. harini mari menyambung 30days challenge of happiness

day 16 : tell about the happiest day of my life

**************************************************

satu kenangan yang akan aku ingat sampai bila-bila. dulu masa aku kecik-kecik, setiap hari jumaat abah akan  bawak g jalan2. paling best g pantai. kat terengganu kan cuti hari jumaat ngan sabtu. abah kerja weekdays. weekend br ada kat umah. so selalunya hari khamis malam tu abah balik umah. esok nya mesti terus ajak abah g jalan2 after solat jumaat. yang paling best pergi tangkap lala kat tepi pantai. korang pernah ke? hehe time ni seronok sangat sebab best lah duk kejar2 lala tu kat tepi pantai, sebelum die lari masuk lam pasir. balik umah goreng kicap ke, sambal ke hehe

dulu kecik2, hari jumaat la yang paling best. sebab time ni je sumer orang ada. kalau sabtu pagi2 lagi abah dah kena gerak g kerja. akak yang duk asrama pun kena g asrama kan.

ni lah the happiest day in my life. kenapa? xde la nak kata hari2 lepas tu x happy. tapi sebab time kecik2 mana la ada nak  berdepan ngan masalah ke, nak fikir apa-apa kan. tahu bergembira je. best kan jadik budak kecik? hehe modoritainaaaa, ano toki ni.

so what is your happiest day of your life?
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting