Dec 18, 2010

bukan setakat senyum, malah ketawa berdekah-dekah

7:34 PM
reactions 
at first, macam ragu-ragu sket " TV show" tu macam mana ek? haha ok la kalau japan`s TV show ni sangat lah banyak kot. macam2 ada. tapi disebabkan dah berkurun aku biar je TV-gedabak-made-in-malaysia dalam bilik aku tu OFF sepanjang masa, maka celah mana aku nak ingat any Tv show. am i right? maka aku fikir2 la balik, malaysia`s TV show? hmmmmmm apekah itu.

Day 15 : A T.V. Show that makes me smile



fikir dan fikir dan fikir aku teringat la yang ni.


SPONTAN. junior yang susume kat aku nih. dulu tengok ramai2 ngan dorang. sumpah lawak tak hingat. lagi2 part pemberita berkepala 3. OMG~ pecah perut aku nak gelak2 ni weyh. tp sorry to say, aku x berapa suka part siapa ntah yang guna mulut buat gaya org gesek CD besar ala2 gaya rap tu. 

haaaa, kamu suka tgk TV show apa lak?

p/s : walaupun aku belajar kat negara orang, rancangan tv malaysia tetap menjadi po-ja-an hatiku.eceh. semangat patriotik beb~
p/p/s : eh perempuan melayu terakhir mana boleh keatwa berdekah-dekah
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting