Dec 29, 2010

panggilan terakhir

2:41 PM
reactions 
tinggal lebih kurang seminggu je lagi peluang untuk sertai my 1st GA ; yang akan berakhir pada 5january. cepat2 siapa belum join meh la join GA y paling simple lam dunia ni! haha

nak join jenguk sini : {post}
nak check nama sendiri boleh check kat nama peserta di sini : {post}

nama y ada lam senarai peserta tu maksudnya aku dah p jenguk.
kalau dah pernah hantar link tapi xde nama lam senarai peserta maksudnya aku x g jenguk agi. mungkin terlepas pandang. so sila lah bagi link lagi sekali okeh.

azas~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting