Dec 6, 2010

perempuan, lelaki dan mimpi

10:58 PM
reactions 
lately ni, selalu sangat duk mimpi. harini lagi la mimpi bukan-bukan. kat umah banjir besar tapi kat belakang umah tuh penuh ngan pokok bunga warna pink.bunga besar2. lepas terjaga, aku sambung tdo. mimpi lagi. ada orang jeles ngan aku. sebab pera2 cakap lua walaupun aku anak jati ganu. pastu dia rasa benci gila ngan aku. alih2 dia duk baling2 nasik. xde keje. aku geram sangat. pergi rempuh. dia tergolek, last2 nasik yang dibaling tadi kena muka sendiri. padan muka! hahaha

ok. main point is aku jarang la lupa apa yang aku mimpi. kalau mimpi tu sure boleh ceritakan balik satu2. walaupun kadang2 mimpi aku tu ntah apa-apa.

tapi kan, lelaki ni memang susah ke nak ingat mimpi? dorang tau yang malamnya dorang mimpi, tapi bangun2 je dari tidur terus hilang isi kandungan mimpi. pelik tol. 

aku kalau mimpi tuh, boleh siap buat cerita lagi dengan detail nya apa yang berlaku. siapa dalam mimpi. sumer2 lah. tapi org laki ni x ingat apa-apa lak. ke saja taknak cte sebab mimpi benda pelik2 ni. haaaaaa~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting