Dec 9, 2010

dulu makan sikit je nak muntah

8:54 AM
reactions 
nyum3. smalam g makan sushi.sedap.sedap.sedap. dulu masa mula2 kena paksa makan ngan senior, nak termuntah pun telan jugak. sikit2 telan ngan air. dulu kalau pegi boleh makan yang masak2 je.mentah2 taknak makan.bukan taknak. nak muntah terus. eeuuuwww~

ya.sangatlah rugi kan duk jepun x makan sushi. yang fresh dan sedap itu. kalau nak compare sushi kat malaysia, budak2 yang dah balik msia ni katanya xbest. sebab xsedap.xfresh.xsegar. entahlah.aku xpernah makan sushi kat malaysia. sushi king ke.sbb dr dulu x minat. setakat sushi gulung kat carefour tu pernah la haha.

okeh. panjang la pulak. meh tengok aku mkn sushi apa malam ini kekeke.

tako sarada
salmon: super sedap!




kete f1 dtg hantar mkn


y ni paling sedap!

y ni kwn aku mkn.

y ni pon kwn aku y mkn

gambar x byk lak haha.lenkalilah


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting